Strikk dukkeklær til Baby born Jeg er ikke den største dukketøystrikkeren, men har den første boken til Målfrid og skal bruke den når jeg setter i stand en gammel dukke etter svigermor som skal bli gave til det yngste barnebarnet. Hun elsket og lekte med dukken da hun var på besøkt og jeg har sydd et par antrekk til hennes babyborn i sommer. Denne gangen sydde jeg 3 sett, og dette var et av dem. Kjoler, cape og tyll, tror hun vil bli kjempe glad for dette settet. Jeg har tatt bildene med Babyborn dukke. Min Dukkeverden: Nye klær til Babyborn Baby born klær - doll knitting patterns HobbyMegHer - Mon Ami!: Gratis mønstre Ta kontakt hvis det er ønskelig med klær til annen størrelse. Jeg har selv i tillegg til Babyborn, Chou-Chou, Baby Annabell, Miracle Baby, Baby Chou-Chou, American Girl og mini Babyborn. I klesskapet til Babyborn er det noen klær som ikke passer til noe spesielt, så jeg begynte å se på hva som kan gjøres. Jeg har liggende et skjerf og en buff som ikke hadde noe tilhørende klær. Nå som våren er i anmarsj passer de jo fint med en lett variant av lue og skjerf. Jeg har selv i tillegg til Babyborn, Chou-Chou, Baby Annabell, Miracle Baby, Baby Chou-Chou, American Girl og mini Babyborn. Tovete tøfler. Sydd dukkekjole kr 120. Fans av Målfrid legger ut bilder av det de har strikket etter Målfrids strikke oppskrifter dukkeklær på sine nettsteder. Stoffene og fargene vil variere. Sovepose i fleece og teddystoff kr 170. Små passer til dukke med mindre fot. Passer også til Baby Annabell. Ta kontakt hvis det er ønskelig med klær til annen størrelse. Sydd selebukse.

Klær til babyborn stjørdalshalsen - M?lfrid Gausel oppskrifter

Dukkeskjørt til Newborn/Babyborn. Målfrid Gausel har i mange år designet vakre, høykvalitets oppskrifter for dukkeklær til baby born dukken. Sandaler av navn på muskler i kroppen romantiskx mosegummi kr 50,- pr par. I Norge er Målfrid godt kjent for sine fantastiske bøker fylt med strikke oppskrifter for dukkeklær. Modell 0182D Alma Marie, bukse, jakke, luer og sokker, passer 43-47 cm (18 dukker som Baby born (Zapf American Girl og Hannah (Götz). Nattdrakt i jersey kr 190. Strikkejakke til Newborn/Babyborn kr 110. Ny sovepose som er strikket med fleece. Seterdalsgenser med lue kr 175. Dåpskjole lages på bestilling kr 350.

Videos

She sucks cock POV while putting lipstick on til cumshot facial. ) Jeg liker å lage klær i sett, men det blir ikke alltid slik. Baby born klær Supert sett til dukken! Modell 0182D A lma M arie.

på Klær til babyborn stjørdalshalsen

Hva tror du?

Merk: Din e-postadresse vil ikke bli publisert